Voor toegankelijk juridisch advies

Voor toegankelijk juridisch advies

Algemene voorwaarden

MNT Juridisch advies kan u helpen met de algemene voorwaarden van uw onderneming.Algemene voorwaarden, ook wel bekend als de ‘kleine lettertjes’, zijn bedoeld om de regels omtrent overeenkomsten tussen de onderneming en de gebruiker of consument te specificeren. In de algemene voorwaarden wordt duidelijk gemaakt hoe het nu precies zit wat betreft leveringsvoorwaarden, levertijden, garanties en afspraken over de betaling. Goed geformuleerde algemene voorwaarden kunnen allerlei juridische conflicten voorkomen. Door juridisch advies van een specialist in te schakelen bij het opstellen van algemene voorwaarden kunt u juridische conflicten en onduidelijkheden voorkomen. Zo beschermt u uw onderneming. Kies voor MNT Juridisch Advies als u juridisch advies zoekt van een ervaren jurist, tegen vaste en lage tarieven!

Hoe kan MNT Juridisch Advies je helpen met algemene voorwaarden?

In de algemene voorwaarden legt u dus diverse afspraken vast die voor het gebruik maken van uw dienstverlening van belang zijn. Deze dienen natuurlijk te verschillen per dienstverlening en zijn voor elke onderneming anders. Algemene voorwaarden die op maat zijn gemaakt en goed aansluiten op uw onderneming zijn dus zeer wenselijk. MNT Juridisch Advies kan u daar op diverse manieren bij helpen. Wij kunnen allereerst de algemene voorwaarden voor u opstellen. Zo kunnen we alle benodigde afspraken concreet en nauwkeurig vastleggen en zo het risico op juridische conflicten uitsluiten. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u al over algemene voorwaarden beschikt. In dat geval kunnen we deze voor u controleren en, indien nodig, aanpassen. We kijken dan of de algemene voorwaarden juridisch nog goed in elkaar steken volgens de recentste wetgeving en jurisprudentie.

Over MNT Juridisch Advies

Zoekt u juridische begeleiding bij uw algemene voorwaarden maar bent u niet bereid het uurloon van een advocaat te betalen? Bij MNT Juridisch Advies kunt u terecht voor toegankelijk en betaalbaar juridisch advies van een ervaren jurist. Wij willen juridisch advies toegankelijk en betaalbaar voor iedereen houden. Daarom hanteren we relatief lage prijzen. Ook sturen we u altijd een uitgebreide vrijblijvende offerte op, zodat u van te voren precies weet waar u aan toe bent. U kiest voor MNT Juridisch Advies voor:

  • Professionele benadering;
  • Gericht op uw bedrijfstak;
  • Inventarisatiegesprek aan huis;
  • Juridisch advies op alle rechtsgebieden;
  • Advies op maat;
  • Relatief lage prijzen.

Een gratis inventarisatiegesprek

Bent u geïnteresseerd in juridisch advies over algemene voorwaarden van MNT Juridisch Advies? In dat geval kunt u een gratis inventarisatiegesprek met ons aanvragen. We kunnen dan met elkaar uw vraag bespreken en kijken hoe we u verder kunnen helpen.

Contact opnemen Bekijk de tarieven
Bel direct