Voor toegankelijk juridisch advies

Voor toegankelijk juridisch advies

Arbeidscontract opstellen

Heeft u juridisch advies nodig wat betreft een arbeidscontract? MNT Juridisch Advies helpt u graag verder. Bij ons kunt u terecht voor toegankelijk en betaalbaar juridisch advies van een jurist die zich specialiseert in onder meer arbeidscontracten. MNT Juridisch Advies kan u adviseren bij het opstellen van een arbeidscontract. Wij kunnen arbeidscontracten echter ook voor u herzien en aanpassen. Een arbeidscontract legt de verhouding tussen de werkgever en werknemer op papier vast. Door nauwkeurig een arbeidscontract op te stellen weten beide partijen precies welke rechten en plichten zij aan het arbeidscontract kunnen ontlenen. Juridisch advies van een expert is daarom zeer wenselijk. MNT Juridisch Advies kan u helpen met het opstellen van een op maat gemaakt arbeidscontract, tegen vaste tarieven!

Het belang van een goed arbeidscontract

Wilt u juridisch advies van een expert bij het opstellen van een arbeidscontract, maar niet het hoge uurloon van een advocaat betalen? Schakel dan MNT Juridisch Advies in voor gespecialiseerd juridisch advies tegen lage tarieven. Wij kunnen zowel de werkgever als werknemer voorzien van juridisch advies. Als werkgever is het van belang dat u goede afspraken maakt met uw werknemer en deze zo precies als mogelijk kunt vastleggen. Als werknemer is het van belang dat uw rechten en plichten voldoende in het arbeidscontract naar voren komen en kunnen worden gewaarborgd. MNT Juridisch Advies kan helpen met het opstellen van een op maat gemaakt arbeidscontract, of het controleren van het arbeidscontract voordat u als werknemer deze gaat ondertekenen.

Waarom MNT Juridisch Advies?

Als u geen dure advocaat wilt inschakelen maar toch op zoek bent naar juridisch advies van een specialist, bent u bij MNT Juridisch Advies aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring op het gebied van arbeidscontracten en beschikken over de juiste kennis en expertise om u te kunnen adviseren. We zijn goed op de hoogte van alle relevantie wet- en regelgeving en jurisprudentie. Kiezen voor MNT Juridisch Advies betekent:

  • Professionele benadering;
  • Gericht op uw bedrijfstak;
  • Inventarisatiegesprek aan huis;
  • Juridisch advies op alle rechtsgebieden;
  • Advies op maat;
  • Relatief lage prijzen.

Vraag een inventarisatiegesprek aan!

Juridische hulp nodig op het gebied van een arbeidscontract? Vraag dan meteen een gratis en geheel vrijblijvend inventarisatiegesprek aan met MNT Juridisch Advies! In dit gesprek kunnen we uw vraagstuk bespreken en kijken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Vervolgens is de keuze volledig aan u of u ons in wilt schakelen.

Contact opnemen Bekijk de tarieven
Bel direct