Voor toegankelijk juridisch advies

Voor toegankelijk juridisch advies

Echtscheidingsrecht

Echtscheidingsrecht betreft al het relevante recht op het gebied van echtscheidingen.Echtscheidingen zijn zeer emotioneel ingrijpende gebeurtenissen in iemands leven. Naast dat dit emotioneel gezien zijn tol van u eist, komen er ook nog allerlei juridische vraagstukken bij een echtscheiding naar voren. Wanneer u samenwoont in een huis dat u gezamenlijk gekocht heeft, moet dit juridisch gezien opgelost worden. Hetzelfde geldt voor het verdelen van uw vermogen. Heeft u kinderen met uw partner? Dan moet er wellicht een alimentatieregeling getroffen worden en een omgangsregeling. Het echtscheidingsrecht behelst al deze vraagstukken en meer. MNT Juridisch Advies kan u juridisch advies bieden en u zo bijstaan bij het regelen van dergelijke situaties.

MNT Juridisch Advies en echtscheidingsrecht

MNT Juridisch Advies kan u op het gebied van het echtscheidingsrecht op verschillende manieren van juridisch advies voorzien. Zo kunnen u helpen bij het opstellen van een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan. Een echtscheidingsconvenant is een overeenkomst tussen u en uw partner, waarin u alle afspraken vastlegt wat betreft uw echtscheiding. Vervolgens kan dit convenant door een rechter bekrachtigt worden, zodat alle afspraken rechtens afdwingbaar worden. In een ouderschapsplan worden alle afspraken wat betreft uw kinderen vastgelegd, zoals een omgangsregeling en een verdeling van diverse zorg- en opvoedingstaken. MNT Juridisch Advies levert altijd maatwerk. Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn op het gebied van echtscheidingsrecht en geven daarom altijd persoonlijke aandacht en begeleiding. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke en informele benadering om onderling contact zo laagdrempelig te kunnen houden.

De voordelen van MNT Juridisch Advies

De meeste advocaten vragen een hoog uurloon. Een echtscheiding is al niet prettig, en een groot bedrag kwijt zijn voor juridische bijstand van een advocaat is misschien wel het laatste waar u op zit te wachten. MNT Juridisch Advies inschakelen is dan de perfecte oplossing. Wij hanteren tarieven die aanzienlijk lager zijn dan die van een advocaat. Kiezen voor MNT Juridisch Advies betekent:

  • Professionele benadering;
  • Gericht op uw bedrijfstak;
  • Inventarisatiegesprek aan huis;
  • Juridisch advies op alle rechtsgebieden;
  • Advies op maat;
  • Relatief lage prijzen.

Een inventarisatiegesprek aanvragen

Bent u op zoek naar een ervaren jurist om u bij te staan met vraagstukken binnen het echtscheidingsrecht? Neem dan gelijk contact op met MNT Juridisch Advies. Wij willen juridisch advies toegankelijk en betaalbaar voor iedereen houden. Daarom hanteren wij lage tarieven. Ook kunt u een geheel gratis inventarisatiegesprek aanvragen, waarin we uw situatie kunnen bespreken en kijken hoe MNT Juridisch Advies u van juridisch advies kan voorzien.

Contact opnemen Bekijk de tarieven
Bel direct