Voor toegankelijk juridisch advies

Voor toegankelijk juridisch advies

Juridisch advies Den Haag

Als burger komt u wel eens in een juridisch geschil of heeft u advies nodig over juridische zaken. In veel gevallen wordt er overwogen om een advocaat in te schakelen, maar gezien de kosten wordt hier al snel van afgeweken. In dergelijke gevallen kan MNT Juridisch Advies Den Haag u verder helpen. In Den Haag komen wij voor juridisch advies zelfs bij u aan huis.

Juridisch advies Den Haag – MNT Juridisch Advies

Hulp krijgen bij een bezwaarschrift schrijven kan in veel gevallen lonen voor de kwaliteit van het bezwaarschrift. Gezien de juridische situatie en een beperking in de kennis over de juridische factoren, die in dit geval om de hoek komen kijken, kan het een zeer lastige kwestie zijn. Samen met ons wordt de meest efficiënte werkwijze bedacht en besproken in een inventariserend gesprek. Na dit gesprek kan er bepaald worden of u zelfstandig verder wilt (gezien de ingewonnen rechtshulp van MNT), u het juridisch conflict samen met ons wilt voortzetten of toch besluit om een advocaat in te schakelen. Wij adviseren en de keuze blijft vrijblijvend bij u.

Juridisch advies Den Haag – Voordelen:

  • Professionele benadering
  • Inventarisatiegesprek aan huis in Den Haag
  • Juridisch advies op alle rechtsgebieden
  • Advies op maat
  • Relatief lage prijzen

Inventarisatie gesprek aanvragen & contact

Ons doel is om u op een verantwoorde wijze verder te helpen met het juridisch advies in Den Haag. De te maken kosten en tijd worden door ons kritisch afgewogen met de te behalen voordelen bij een bezwaarschrift schrijven. Welke keuze u na het inventariserend gesprek maakt is geheel aan uzelf. Wij zijn er om advies te geven op dit gebied. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies op maat.

Contact opnemen Bekijk de tarieven
Bel direct