Voor toegankelijk juridisch advies

Voor toegankelijk juridisch advies

Toegankelijk Juridisch advies

Als je als burger te maken krijgt met een juridisch conflict, denk je al snel aan het inschakelen van een advocaat. Door de hoge kosten van een advocaat wordt hier uiteindelijk vaak toch van afgezien en zal je dus met het juridisch conflict blijven zitten. Een onbevredigende zaak natuurlijk.

MNT Juridisch Advies biedt in dergelijke gevallen uitkomst. MNT Juridisch Advies is er voor toegankelijk juridisch advies waarbij lang niet altijd een advocaat noodzakelijk is. MNT Juridisch Advies geeft u de mogelijkheid om het juridisch conflict eerst geheel kosteloos door ons te laten inventariseren, zodat u vervolgens een verantwoorde vervolgkeuze kunt maken. Gaat het om geldvorderingen beneden de 25.000 Euro (bij consumentenkredieten zelfs tot 40.000 Euro), dan kan MNT Juridisch Advies u zelfs ook bijstaan tijdens rechtszaken. Hierdoor wordt u tijdens een rechtszaak wel professioneel bijgestaan, maar hoeft u niet de kosten van een advocaat te betalen. In sommige zaken (Arbeidszaken en Huurzaken) hoeft u zelfs helemaal geen advocaat in te schakelen, ongeacht de hoogte van de geldvordering.

Bovendien heeft MNT Juridisch Advies kennis van alle rechtsgebieden: van Strafrecht en Bestuursrecht tot Arbeidsrecht (inclusief opstellen arbeidsovereenkomst) en Personen- en Familierecht. En van Huurrecht en Sociale Zekerheid tot het opstellen van Algemene voorwaarden voor een eigen onderneming en het schrijven van bezwaar- en beroepschriften tegen bedrijven en overheidsorganen.

Contact opnemen Bekijk de tarieven
Bel direct